Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

door de ogen van onze klanten...

Onze BizonSloep

TUI – sales

“Wij werken al aan aantal jaren samen met Bizon Events en daarom lag het voor de hand om Bizon Events in te schakelen voor ons jaarlijkse afdelingsuitje. Na het succes van vorig jaar, zijn we ook dit jaar gaan varen in de fantastische sloep van Bizon. Dit keer zonder een spelelement, maar ook dat is mogelijk. Fijne en duidelijke communicatie vooraf om onze wensen af te stemmen en Bizon Events regelt vervolgens alles. Onze afdeling organiseert vele reizen en events, dus heerlijk om dit bij ons eigen uitje volledig uit handen te kunnen geven.

 

Het weer zat gelukkig mee in september, de zon brak zelfs door toen we op de sloep zaten. Al varend door de grachten van Leiden ontbrak het ons aan niets; heerlijke hapjes & drankjes en een lekker muziekje op de achtergrond. De sloep is ruim, luxe en vooral erg stil, waardoor je echt van de omgeving kan genieten. Onderweg meerden we aan voor een etentje in een sfeervol Mexicaans Restaurant. Kortom, was alles weer perfect geregeld en we hebben genoten!”

 

Culivaart Leiden – MondCleanics

“Het was erg leuk en prima geregeld! Dankjewel! Jullie mogen alvast nadenken over een zomeractiviteit met het team in juli.”