Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Groepsvaart Leiden

Luxe rondvaart door Leiden, 100% elektrisch

Groepsvaart Leiden

Wij beschikken over een stoere luxe sloep; de BizonSloep. Deze is geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Vanaf het markante gebouw de Meelfabriek varen wij u exclusief met uw eigen gezelschap door Leiden. De Oude Rijn, De Stille Rijn, het Galgewater, Zoeterwoudse Singel zullen de revue passeren tijdens uw vaartocht door Leiden.

 

Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe elektrisch aangedreven sloep voor een gezellige sloeptocht / vaartocht door onze prachtige stad Leiden. Aan boord kunnen wij diverse lekkernijen verzorgen; speciaal geselecteerd bij lokale ondernemers. U kunt hierbij denken aan heerlijke verse borrelhapjes, lokale kaasjes, mooie wijnen, frisdrank of een lekker koud lokaal gebrouwen biertje.

 

Een groepsrondvaart door Leiden is ideaal om met uw gezelschap heerlijk op het water te ontspannen, relaxen, te borrelen of een feestje te vieren. Perfect in te zetten als bedrijfsuitje Leiden, groepsvaart Leiden of als teamuitje Leiden. Bent u met een grote groep ? Geen probleem, dan varen wij met een vloot van 2 of meerdere sloepen tegelijk of kunnen een mooie combi maken met onze andere uitjes!

 

En bij minder goed weer kunnen we de Bizon Sloep overkappen, waardoor de groepsvaart door Leiden altijd door kan gaan.