Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Groepsvaart Leiden

Luxe rondvaart door Leiden, 100% elektrisch

Groepsvaart Leiden | 100% elektrisch | geruisloos varen

Welkom aan boord van de Bizon Sloep, onze stoere en luxe sloep voor groepen tot max. 10 personen in deze Corona-tijd (rekening houdende met de RIVM-richtlijnen en 1,5 meter afstand tussen de gasten). Vanaf onze thuishaven bij de Meelfabriek varen we u langs de mooiste plekjes van Leiden: de statige voormalige pakhuizen aan de Oude Rijn, de terrasjes langs de Stille Rijn, de historische haven aan het Galgewater en de majestueuze Zoeterwoudse Singel. Verken samen met uw collega’s, relaties of partners het prachtige centrum van deze oude stad vanaf het water. Bent u met meer dan 10 personen? Dan varen wij met een vloot van twee of meerdere sloepen tegelijk, of we maken een combinatie met een van onze andere uitjes.

En extra fijn aan onze BizonSloep: hij is elektrisch, dus heerlijk geruisloos varen. Fijn voor u als opvarende en fijn voor de inwoners van Leiden! Bij minder goed weer kunnen we de Bizon Sloep bovendien overkappen, zodat uw groepsvaart altijd door kan gaan.

Online uw vaartocht reserveren, exclusief voor uw gezelschap

Hieronder kunt u online uw reservering voor een vaartocht maken van één uur. U heeft onze BizonSloep dan exclusief voor uw eigen gezelschap. Er komen geen andere gasten aan boord. Wilt u langer varen dan één uur (bijv. een mooi rondje Kagerplassen én Leiden) neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met elkaar.

Hapjes en drankjes aan boord

Aan boord van onze BizonSloep, tijdens uw rondvaart door Leiden, mag een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Het assortiment hebben wij samengesteld met lokale ondernemers; wat lekker is hoeft niet van ver te komen (zo zijn wij van mening). Onze kaasjes halen wij bij een lokale kaasboerderij uit de omgeving van Leiden. En ons bier aan boord van de BizonSloep? Die wordt geleverd door de leukste bierbrouwerij van Leiden uiteraard!

Dranken arrangement

Witte wijn, Rosé, (Leidsch) bier, diverse soorten bizon’dere sappen/fris en Earth Water (heerlijk gekoeld) á € 9,50 p.p.

Informeer naar onze borrel-arrangementen aan boord. Wij bieden al heerlijke borrelhapjes aan vanaf € 8,50 p.p.

Groepsuitje rondvaart Leiden

Hieronder kunt u uw vaartocht online reserveren voor uw gezelschap, hoe handig is dat?