Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Over Sloep Events

Unieke en bizon'dere bedrijfsuitjes op het water

No nonsense

Wij houden van goede koffie…. en watersporten…. en reizen…. écht verbinding maken…. en hard werken…. en fietsen, veel fietsen…. varen met onze BizonSloepn….buiten zijn….daar ontstaan de beste ideeën…. 
Zullen we onder het genot van de beste koffie van Leiden eens bijpraten over wat wij voor jullie kunnen betekenen? Hierbij alvast even een korte intro over ons.

 

Sloep Events is een ‘waterrijk’ no-nonsense organisatiebureau  voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, personeelsdagen en bedrijfsevenementen. Wij onderscheiden ons op het water ten opzichte van andere organisatiebureaus door onze no-nonsense, creatieve en sportieve insteek. Want sportief of actief zijn op het water leent zich uitstekend voor diverse doeleinden; of u nu een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, vergadering of een relatiedag aan het organiseren bent; een sportief element in een programma verwerken is de bindende én ontspannende factor!

Onderscheidende focus
Wij hebben een sterke focus op het principe ‘schoenmaker blijf bij je leest’ en ‘doen waar je goed in bent’. Wij claimen niet dat we overal goed in zijn…. Wij steken onze tijd en energie in waterrijke programma’s waar we echt goed in zijn, waarin we kunnen uitblinken, zodat we voor onze klanten het beste resultaat kunnen behalen. We starten dus ook altijd vanuit uw doel, wat wilt u bereikt hebben na dit uitje. Elkaar beter leren kennen, betere samenwerking, betrokkenheid van de collega’s bij het bedrijf verhogen, binding van het team, etc..

Om aan deze focus invulling te geven beperken wij ons tot uitvoering in 2 takken van watersport:

1. Sloepentochten en SloepenGames als bedrijfsuitje
Dit zijn programma’s waarbij u zelf vaart met 6-8 persoons sloepen. Samenwerken, competitie, gezelligheid voeren de boventoon tijdens deze uitjes.

2. Rondvaart in Leiden
Vaartochten in en rondom Leiden met onze 100% elektrisch aangedreven stoere BizonSloep. Gezelligheid, heerlijk ontspannen en genieten van lekkere hapjes en drankjes terwijl u geniet van de stad die aan u voorbij gaat.

Sloep Events is ‘powered by’ Bizon Events.