Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Over Sloep Events

Unieke en bizon'dere bedrijfsuitjes op het water

No nonsense

Bij Sloep Events zijn we goed in water. Dat is een bewuste keuze. In plaats van voor duizend verschillende dingen, gaan wij voor één ding waar we echt goed in zijn: creatieve, volledig verzorgde bedrijfsuitjes met varen op het water als centraal element. No nonsense, pure ontspanning en zeker weten dat het goed geregeld is.

Elkaar beter leren kennen, beter samenwerken, teambinding versterken: wat uw doel met uw uitje ook is, dát is ons startpunt. Gezelligheid en samen zijn, terwijl u geniet van de stad die zich op de oevers ontvouwt. En dat heeft een reden. Want buiten ontstaan volgens ons de beste ideeën. Of u nu een uitje of vergadering voor het eigen team organiseert of een relatiedag met externen; een sportief buitenelement in het programma zorgt voor binding én ontspanning. En wij verzorgen alles voor u.

Marcel Benedictus (eigenaar & creative mind): “Bij SloepEvents houden we van water – maar dat is lang niet alles. We zijn ook gek op goede koffie, fietsen (véél fietsen), reizen en verbinding maken met anderen. Onder het genot van de beste koffie van Leiden eens bijpraten over wat wij voor jullie kunnen betekenen? Wees welkom!”

Sloep Events is ‘powered by’ Bizon Events.