Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje Battle of the Kaag

Strijden tegen elkaar op de Kagerplassen in mooie sloepen
The battle of the Kaag.. strijden tegen elkaar.. om de overwinning.. tegen andere teams.. Welk team rolt door goed samenwerken en inzicht als beste uit de sloep..? Teambuilding op de Kagerplassen!

Programma

Teamuitje Battle of the Kaag

Na aankomst bij de Kagerplassen vindt de briefing plaats van het bedrijfsuitje met sloepen ‘The Battle of the Kaag’. Na een duidelijke uitleg van het programma én de sloepen wordt een uitdagende route afgelegd dwars door het prachtige gebied van de Kagerplassen. Elk team krijgt de beschikking over een sloep. Naast de sloep worden de teams ook voorzien van een GameTablet.

 

Teams kunnen echter ook gaan strijden (‘battle’) tegen andere teams. Hierbij komt de samenwerking, teambuilding en sportiviteit tussen de deelnemers én de teams naar voren. Met deze ‘battles’ kun je met je team extra punten verdienen! Bij een ‘battle’ daagt u dus een ander team uit en strijd u hier tegen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan touwtrekken, Da Vinci brugbouw, bouwen van een katapult, frisbee-challenge, etc.

 

Na het volbrengen van een ‘battle’ gaat u weer verder met het varen van de route om met uw team de cases en denkkrakers te volbrengen…. totdat zich er weer een nieuwe ‘battle’ aandient.. Hierdoor ontstaat er een middagvullend programma wat voor iedereen te doen is. Teambuilding, gezelligheid en hilariteit gegarandeerd op de Kagerplassen!

Prijzen

Prijs per persoon: € 75,00

 

Het bedrijfsuitje Kagerplassen | Battle of the Kaag omvat:

 • Organisatie en uitvoering van het programma;
 • Begeleiding/instructie door begeleiders;
 • Inzet sloepen (circa 7-8 personen per sloep);
 • Vervoer van materiaal en begeleiders;
 • Inzet GameTablet;
 • Diverse cases en denkopdrachten;
 • Diverse ‘battles’ om te strijden tegen andere teams;
 • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij het bedrijfsuitje Kagerplassen | Battle of the Kaag is niet inbegrepen:

 • Catering;
 • BTW.

 

Het programma Batlle of the Kaag is al mogelijk vanaf 25 deelnemers! Bel voor een vrijblijvende offerte: 071-750 3184

Locaties

De Kagerplassen; de watertuin van Leiden. Op mooie zomerdagen zijn de Kagerplassen niet blauw maar wit. Zo veel zeilbootjes varen dan langs elkaar heen, van de ene oever naar de andere en weer terug. Maar de Kagerplassen, nabij Leiden, zijn meer dan blauw of wit. Ze zijn ook groen. Midden in de plassen liggen een aantal eilanden wat een oer-Hollands karakter geeft aan uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje.

Referenties

TwinPack - mevr. K. Giesbergen

23 september 2018
"Alles was prima geregeld. Begeleiders waren gezellig en het weer was ook perfect. Alle collega's hebben genoten van een leuke dag."

BMT Survey

1 juni 2018
"Langs deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor het organiseren van ons bedrijfsuitje. We hebben veel postieve, leuke reacties ontvangen. Iedereen heeft een geweldige dag gehad. De battles en de opdrachten onderweg waren leuk, de BBQ was heerlijk!".

BMT Survey

19 mei 2018
"Langs deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor het organiseren van ons bedrijfsuitje. We hebben veel postieve, leuke reacties ontvangen. Iedereen heeft een geweldige dag gehad. De battles en de opdrachten onderweg waren leuk, de BBQ was heerlijk!".

Veelgestelde vragen

Vaarbewijs noodzakelijk?
De schipper hoeft niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Voor aanvang van het programma krijgt de schipper een korte instructie.
Wat als er regen voorspeld is?
De sloepen zijn voorzien van een buiskap, waardoor de bemanning ook bij minder goed weer droog kan zitten. Tevens zullen wij deelnemers voorzien van poncho’s. Ook bij regenachtig weer kan het programma plaatsvinden. Alternatieven in overleg.
 • Battle of the Kaag
 • Catering op aanvraag
€ 75.00 p.p.
Sportief Teambuilding Waterrijk
Offerte aanvragen Contact