Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

SloepenGame Kagerplassen

Nieuw, interactief, verrassend personeelsuitje in sloepen op de Kagerplassen
Nieuw, interactief, verrassend bedrijfsuitje op de Kagerplassen met sloepen

Programma

De SloepenGame Kagerplassen (nabij Leiden) is het leukste bedrijfsuitje in sloepen op het water en hét ultieme evenement op het gebied van interactiviteit. In dit bedrijfsuitje met sloepen worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door een goede samenwerking kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die op de GameTablets te volgen is.

 

De teams worden voorzien van een GameTablet. De teams hebben vooraf geen idee waar ze komen en wat ze zullen aantreffen. Punten zijn te verdienen door het zo snel mogelijk oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties. Gedurende het bedrijfsuitje Sloepen Game 2.0 worden de teams door de GameControl verrast met bonusopdrachten waar extra punten mee te verdienen zijn. Ook goed en snel navigeren is één van de sleutels naar de overwinning. Heerlijk relaxed varen (geen vaarbewijs nodig) over de Kagerplassen.

Prijzen

Prijs per persoon: € 69,00

 

Het bedrijfsuitje Sloepen Game Kagerplassen omvat:

 • Organisatie en uitvoering van het programma;
 • Begeleiding/instructie door begeleiders;
 • Inzet GameTablets;
 • Huur sloepen (circa 7-8 personen per sloep);
 • Format SloepenGame;
 • Vervoer van materiaal en begeleiders;
 • De gemaakte foto’s worden nadien digitaal verstuurd;
 • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij het bedrijfsuitje SloepenGame Kagerplassen is niet inbegrepen:

 • Catering;
 • BTW.

 

Dit programma is al mogelijk vanaf 20 deelnemers. Bel voor een vrijblijvende offerte: 071-750 3184

Locaties

De Kagerplassen; de watertuin van Leiden. Op mooie zomerdagen zijn de Kagerplassen niet blauw maar wit. Zo veel zeilbootjes varen dan langs elkaar heen, van de ene oever naar de andere en weer terug. Maar de Kagerplassen, nabij Leiden, zijn meer dan blauw of wit. Ze zijn ook groen. Midden in de plassen liggen een aantal eilanden wat een oer-Hollands karakter geeft aan uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje.

Referenties

KLM

19 september 2019
"Het was een groot succes. Uitstekend georganiseerd. Veel complimenten. Iedereen was vol lof over de uitstekend georganiseerde SloepenGame".

KLM

15 juli 2019
"Het was een groot succes. Uitstekend georganiseerd. Veel complimenten. Iedereen was vol lof over de uitstekend georganiseerde SloepenGame".

Expand Online - mevr. E. Koopman

27 mei 2018
"Super leuke dag met elkaar gehad, alles was goed georganiseerd. We hadden echt het gevoel dat de organisatie uit handen werd genomen, waardoor we zelf ook konden genieten! We gaan jullie zeker benaderen voor ons volgende uitje!"

Jacobs Nederland - de heer B. van Haandel

25 april 2018
"Het evenement is een succes geworden, zeer positieve reacties van collega's ontvangen. Alles verliep uitermate soepel en professioneel. Het was een zeer geslaagde dag!"

Veelgestelde vragen

Vaarbewijs noodzakelijk?
Nee, de schipper hoeft niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Voor aanvang van het programma krijgt de schipper een korte instructie.
Wat als er regen voorspeld is?
De sloepen zijn voorzien van een buiskap, waardoor de bemanning ook bij minder goed weer droog kan zitten. Tevens zullen wij deelnemers voorzien van poncho’s. Ook bij regenachtig weer kan het programma plaatsvinden. Alternatieven in overleg.
Kan de SloepenGame ook op een andere locatie plaatsvinden?
Ja, dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.
 • Personeelsuitje Kagerplassen SloepenGame
€ 69 p.p.
Competitief Waterrijk Outdoor
Offerte aanvragen Contact