Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Leiden rondvaart Exclusive

Luxe rondvaart door de Leidse grachten
Leiden rondvaart Exclusive

Programma

Heeft u iets speciaals te vieren? Of het nu gaat om de verjaardag van je beste vriend(in), een jubileum, promoveren of een zakelijk event. Wij hebben we altijd een passend arrangement voor een geslaagde prive rondvaart.

 

Onze BizonSloep is geschikt tot 30 personen en kan bij minder goed weer overkapt worden. Hierdoor kan uw prive rondvaart door Leiden altijd plaatsvinden.

 

We hebben een brede keuze uit heerlijke hapjes en drankjes aan boord. We werken samen met alleen de beste restaurants in Leiden, indien gewenst zetten we uw gezelschap af bij één van deze restaurants voor een heerlijk aansluitend diner. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Prijzen

Op aanvraag

Locaties

Leiden is de Sleutelstad. Overal in de stad duiken de sleutels op. Hiernaast staat Leiden uiteraard bekend als oudste universiteitsstad van Nederland, haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje.

Foto's en video

  • Rondvaart Leiden Exclusive
  • Catering op aanvraag
€ 39 p.p.
Waterrijk Jong & Oud Outdoor Fun
Offerte aanvragen Contact