Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Rondvaart Leiden

Elektrisch varen in de nieuwste sloep van Leiden
Wij varen elektrisch, heerlijk geruisloos en milieuvriendelijk

Programma

Wij heten u graag welkom aan boord van onze luxe elektrisch aangedreven sloep voor een gezellige vaartocht door Leiden. Wij beschikken over een stoere sloep; de BizonSloep. Onze sloep is geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Vanaf het markante gebouw de Meelfabriek varen wij u exclusief met uw eigen gezelschap door Leiden. Aan boord verzorgen wij diverse lekkernijen, speciaal voor u geselecteerd bij lokale ondernemers. U kunt hierbij denken aan heerlijke verse borrelhapjes, lokale kaasjes, mooie wijnen, frisdrank of een lekker koud lokaal gebrouwen biertje.

 

Bij minder goed weer kunnen we de Bizon Sloep overkappen, waardoor de rondvaart door Leiden / vaartocht door Leiden altijd door kan gaan.

Prijzen

Prijs vanaf € 295,00 per uur

Foto's en video

Referenties

TUI | Jantine Beil

3 september 2019
Wij werken al aan aantal jaren samen met Marcel en daarom lag het voor de hand om Bizon Events in te schakelen voor ons jaarlijkse afdelingsuitje. Na het succes van vorig jaar, zijn we ook dit jaar gaan varen in de fantastische sloep van Marcel. Dit keer zonder een spelelement, maar ook dat is mogelijk. Fijne en duidelijke communicatie vooraf om onze wensen af te stemmen en Marcel regelt vervolgens alles. Onze afdeling organiseert vele reizen en events, dus heerlijk om dit bij ons eigen uitje volledig uit handen te kunnen geven. Het weer zat gelukkig mee in september, de zon brak zelfs door toen we op de sloep zaten. Al varend door de grachten van Leiden ontbrak het ons aan niets; heerlijke hapjes & drankjes en een lekker muziekje op de achtergrond. De sloep is ruim, luxe en vooral erg stil, waardoor je echt van de omgeving kan genieten. Onderweg meerden we aan voor een etentje in een sfeervol Mexicaans Restaurant. Kortom, was alles weer perfect geregeld en we hebben genoten!
  • Vaartocht BizonSloep
  • Catering op aanvraag
p.p.
Waterrijk All-season Jong & Oud Informatief
Offerte aanvragen Contact