Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Avondvaartocht Leiden

Leiden by night
Avondvaartocht Leiden

Programma

Eén van onze meest gewilde vaartochten door de grachten van Leiden. Neem na het werk plaats aan boord van onze luxe BizonSloep en geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Uiteraard werken wij samen met de lokale leveranciers uit Leiden voor de beste kwaliteit.
Na een heerlijke vaartocht door Leiden kunt u uw gezelschap laten afzetten bij één van de gezellige restaurantjes die Leiden rijk is. Wilt u een aantal suggesties? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Indien gewenst halen wij u na het diner weer op bij het restaurant voor een vaartocht in het donker door de Leidsche grachten; uniek en bizon’der om Leiden-by-night te erVAREN.

Met onze avondvaartocht nemen wij bijvoorbeeld ook deel aan de mooie festivals ‘Schemerstad’ en ‘Nacht van Ontdekkingen’. Informeer naar de speciale arrangementen.

Prijzen

Op aanvraag.

Locaties

Leiden is de Sleutelstad. Overal in de stad duiken de sleutels op. Hiernaast staat Leiden uiteraard bekend als oudste universiteitsstad van Nederland, haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje.

Foto's en video

  • Rondvaart Leiden avondrondvaart
  • Catering op aanvraag
€ 39 p.p.
Waterrijk Fun
Offerte aanvragen Contact