Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje The Battle of Vinkeveen

The Battle... strijden... om de overwinning
De naam zegt het eigenlijk al; The battle.. strijden.. om de overwinning.. tegen andere teams.. welk team rolt door goed samenwerken en inzicht als beste uit de sloep..?

Programma

Teamuitje Battle of Vinkeveen

Na aankomst aan de Vinkeveense Plassen vindt de briefing plaats van het bedrijfsuitje ‘The Battle of Vinkeveen’. Na een heldere en duidelijke uitleg van het programma én de sloepen wordt een uitdagende route afgelegd dwars door het prachtige gebied van de Vinkeveense Plassen. Elk team krijgt de beschikking over een sloep. Naast de sloep worden de teams ook voorzien van een GameTablet. Hierop staat exact vermeld waar men naar toe moet varen om opdrachten en cases te volbrengen.

 

Teams kunnen echter ook gaan strijden (‘battle’) tegen andere teams. Hierbij komt teambuilding en sportiviteit tussen de deelnemers én de teams naar voren. Met deze ‘battles’ kun je met je team extra punten verdienen! Bij een ‘battle’ daagt u dus een ander team uit en strijd u hier tegen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Da Vinci brugbouw, touwtrekken, bouwen van een katapult, frisbee-challenge, etc.

 

Na het volbrengen van een ‘battle’ gaat u weer verder met het varen van de route om met uw team de cases en denkkrakers te volbrengen….. Totdat zich er weer een nieuwe ‘battle’ aandient.. Hierdoor ontstaat er een middagvullend programma wat voor iedereen te doen is. Gezelligheid en hilariteit gegarandeerd!

Prijzen

Prijs per persoon vanaf: € 75,00

 

Het bedrijfsuitje Vinkeveen, ’the battle’ omvat:

 • Organisatie en uitvoering van het programma;
 • Begeleiding/instructie door begeleiders;
 • Inzet sloepen (circa 8 personen per sloep);
 • Vervoer van materiaal en begeleiders;
 • Diverse cases en denkopdrachten;
 • Inzet GameTablet;
 • Diverse ‘battles’ om te strijden tegen andere teams;
 • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij het bedrijfsuitje Vinkeveen, ’the battle’ is niet inbegrepen:

 • Catering;
 • BTW.

 

Het bedrijfsuitje ‘The battle of Vinkeveen’ is al mogelijk vanaf 25 deelnemers! Bel voor een vrijblijvende offerte: 071-750 3184

Locaties

De Vinkeveense Plassen bieden voor ieder wat wils op het gebied van recreatie en natuur. De Vinkeveense plassen worden gekenmerkt door de legakkers en de ring van 12 zandeilanden, waardoor een uniek en bizon’der decor ontstaan. Voor waterrecreatie zijn hier unieke mogelijkheden; daardoor erg geschikt om als locatie in te zetten tijdens uw bedrijfsuitje.

Veelgestelde vragen

Vaarbewijs noodzakelijk?
De schipper hoeft niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Voor aanvang van het programma krijgt de schipper een korte instructie.
Wat als er regen voorspeld is?
De sloepen zijn voorzien van een buiskap, waardoor de bemanning ook bij minder goed weer droog kan zitten. Tevens zullen wij deelnemers voorzien van poncho’s. Ook bij regenachtig weer kan het programma plaatsvinden. Alternatieven in overleg.
 • Battle of Vinkeveen
 • Catering op aanvraag
€ 75.00 p.p.
Sportief Teambuilding Fun Waterrijk Outdoor
Offerte aanvragen Contact