Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Culivaart Leiden

Heerlijk dineren bij verschillende restaurantjes in combinatie met een gezellige vaartocht
Heerlijk varen door Leiden in combinatie met voor-, hoofd- en nagerecht bij diverse restaurantjes

Programma

Uw gasten nemen plaats in onze luxe en ruime sloep. Het voordeel van onze sloep is dat deze elektrisch is, dus geen nare diesel of benzineluchten aan boord. Tevens kan onze sloep overkapt worden, waardoor dit programma altijd door kan gaan.

 

Nadat iedereen voorzien is van een welkomstdrankje wordt er aangevangen met de vaartocht door ons prachtige Leiden. U vaart vervolgens van het ene bizon’dere restaurant naar het andere bizon’dere restaurant aan het water gelegen. Van een heerlijk voorgerecht, via een smaakvol hoofdgerecht naar een verrasssend dessert… Vervolgens varen we via een mooie route terug, uiteraard onder het genot van een heerlijk digestief.

Prijzen

Richtprijs Culivaart € 79,50 p.p. (*)

 

De CuliVaart Leiden omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Inzet van onze sloep (tot 24 personen)
* Inzet schipper;
* Voorgerecht;
* Hoofdgerecht;
* Nagerecht;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de relatiedag Leiden CuliVaart is niet inbegrepen:
* Genuttigde drankjes;
* BTW.

 

De bovengenoemde prijs is een richtprijs; prijs is mede afhankelijk van definitieve invulling van de gerechten. Vraag een vrijblijvende offerte op; 071-750 -3184.

Locaties

Leiden staat o.a. bekend om haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje!

Foto's en video

Referenties

Shell - mevr. N. Duit

28 augustus 2019
"Het team heeft een geweldige middag gehad. Ze waren allemaal heel enthousiast. Vooral het eten bij Mai&Me. Ze vertelden me dat ze nog nooit zo lekker gegeten hadden. Heel veel dank voor de goede zorgen."

Shell - mevr. N. Duit

25 juni 2019
"Het team heeft een geweldige middag gehad. Ze waren allemaal heel enthousiast. Vooral het eten bij Mai&Me. Ze vertelden me dat ze nog nooit zo lekker gegeten hadden. Heel veel dank voor de goede zorgen."

MondCleanic - de heer S. Hendriks

15 mei 2019
Het was erg leuk en prima geregeld! Dankjewel! Jullie mogen alvast nadenken over een zomeractiviteit met het team in juli.

Veelgestelde vragen

Wat als er regen voorspeld is?
Bij minder goed weer delen wij poncho’s uit en zullen er bij een niet overdekte boot, paraplu's aanwezig zijn. Ook bij regenachtig weer kan het programma plaatsvinden. Alternatieven in overleg.
  • Culivaart Leiden
€ 79.50 p.p.
Waterrijk Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact