Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Personeelsuitje Sloepentocht Grou

Gewapend met een GameTablet en een sloep gaan jullie op de Friese wateren uitdagende opdrachten volbrengen
Het personeelsuitje Sloepentocht Grou is het leukste bedrijfsuitje op de Friese wateren. Gewapend met een GameTablet, een koffer met diverse attributen en een sloep gaan jullie uitdagende opdrachten en cases volbrengen.

Programma

Bedrijfsuitje Sloepentocht Grou

Bij het vernieuwde Theehuis in Grou worden uw gasten welkom geheten. Vervolgens vindt de briefing van het bedrijfsuitje Grou Sloepentocht plaats. Na een heldere en duidelijke uitleg van de GameTablet en de sloepen wordt een uitdagende tocht afgelegd dwars door het prachtige natuurgebied rondom Grou (de Alde Feanen).

 

Tijdens het personeelsuitje Grou Sloepentocht komen uw gasten op bepaalde locaties uitdagende opdrachten tegen, die men in teamverband tot een goed einde dient te brengen. Deze opdrachten treft u aan in een GameTablet, dat elk team meekrijgt. Hierdoor ontstaat er competitie en rivaliteit tussen de teams! Welk team verdient met het volbrengen van de vragen en opdrachten de meeste punten?

 

Jullie kunnen bij dit personeelsuitje Sloepentocht Grou zelf jullie route bepalen; gaan jullie eerst voor de makkelijke opdrachten (waar minder punten mee te verdienen zijn) of gaan jullie gelijk voor de moeilijke opdrachten (waar meer punten mee te verdienen zijn)? Tijdsduur van het personeelsuitje Grou sloepentocht is circa 2,5 á 3 uur.

 

Tijdens dit bedrijfsuitje Sloepentocht Grou heeft u geen vaarbewijs nodig om met deze sloepen te mogen varen.

Prijzen

Prijs per persoon € 75,00

 

Het bedrijfsuitje Sloepentocht Grou omvat:

 • Organisatie en uitvoering van het programma;
 • Begeleiding/instructie door begeleiders;
 • Inzet GameTablet;
 • Huur sloepen (circa 7-8 personen per sloep);
 • Format personeelsuitje Sloepentocht Grou;
 • Vervoer van materiaal en begeleiders;
 • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij het bedrijfsuitje Sloepentocht Grou is niet inbegrepen:

 • Catering;
 • BTW.

 

Het bedrijfsuitje Sloepentocht Grou is al mogelijk vanaf 25 deelnemers! Bel voor een vrijblijvende offerte: 071-750 3184.

Locaties

Grou is het pittoreske watersportdorp in het midden van Friesland. Een dorp met een uniek historisch karakter, waar gastvrijheid voorop staat. Er is een grote diversiteit aan gezellige restaurants en veel bedrijvigheid. Startpunt van onze SloepenGame Grou is het Theehuis, gelegen aan het pikmeer. Tevens is Grou voor iedereen makkelijk te bereiken.

Veelgestelde vragen

Vaarbewijs noodzakelijk?
Nee, de schipper hoeft niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Voor aanvang van het programma krijgt de schipper een korte instructie.
Wat als er regen voorspeld is?
De sloepen zijn voorzien van een buiskap, waardoor de bemanning ook bij minder goed weer droog kan zitten. Tevens zullen wij deelnemers voorzien van poncho’s. Ook bij regenachtig weer kan het programma plaatsvinden. Alternatieven in overleg.
Kan de Sloepentocht ook op een andere locatie plaatsvinden?
Ja, dat kan! Wij organiseren ook Sloepentochten in Leiden, Vinkeveen, Loosdrecht en op de Kagerplassen.
 • Sloepentocht Grou
 • Catering op aanvraag
€ 75.00 p.p.
Competitief Teambuilding Fun Waterrijk Outdoor Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact